Alltreat.be
Home » Klant reacties

Reactie plaatsen

Reacties

Nathalie Ranson
een jaar geleden

Super tevreden over Alltreat ! Onze Cane Corso vind het super lekker en glanst in zijn velletje ! Dikke pluim voor Wouter Derwael voor zijn deskundig advies en goeie service !

Maxim Vlaeminck
een jaar geleden

Wij hebben ondertussen een tweede Cane Corso en kopen al jaren alles via Alltreat, Wouter is een kerel met een (half honden-) hart van goud.

Glenn Vlaeminck
een jaar geleden

Super snelle service en altijd paraat in woord en daad. Dikke aanrader.

Gregory
een jaar geleden

Altijd snel geholpen, zowel online bestelling als thuis afhaling!
Zeer veel uitleg omtrent voeding en opvoeding honden
Zeer klantvriendelijk!
Onze 2 cane corso’s zijn superzot van het versvlees en de geperste brokken sinds dat we onze pup hebben altijd hier besteld en nog steeds zeer content van de volledige service die er geboden wordt dank je wel ;-)

Mouha Kristof
een jaar geleden

Ik ben zeer tevreden over de voeding. Van een niveau boven de gekende premium merken. Uitstekende kwaliteit en service, geboden door iemand met kennis van zaken. Dikke aanrader!

Bjorn Moons
een jaar geleden

Heel toevallig in contact gekomen doordat we op een feestdag zonder eten zaten. Ik heb een berichtje gestuurd en kreeg onmiddellijk antwoord. Wouter was thuis en een half uur later had ik eten voor de honden. Sindsdien nergens anders meer geweest. Super bediening en klantvriendelijkheid. Indien het niet 100% werkt met de voeding zoekt en bied hij alternatieven. Gewoon fantastisch.

Mandy & Kevin
een jaar geleden

Super gewoon !
Wij hebben een redelijk probleem Jackske.
Met eten . Snoepjes en ontlasting . Tot dat we de voeding kregen van Wouter. Geweldig gewoon ..zo een grote verandering ..gewoon weg een aanrader ..
Super bezig wouter .. dankjewel voor al je hulp .!

Karen Vandebroek
een jaar geleden

Via Facebook zijn we Wouter tegen gekomen. Na vergelijking van de brok die we namen en zijn brokken gingen we het proberen over te schakelen. We bestelden en het werd door Wouter 's avonds geleverd aan huis. De stoelgang gaat beter en is minder. Ook eten ze veel minder er van tegen over hun vorige brokken. Mijn honden eten het in ieder geval heel graag nu. Na de 2de bestelling gingen we vers vlees proberen. 6stuks bestelden we van 3 soorten vlees, ook hier kregen we weer goede uitleg van wat welke hond mocht qua hoeveelheid. Achteraf bleek dat ik er 5 had en ik melde dit aan Wouter, hij bevestigde dit en ook meteen werd dit goed gezet. Ik kan alleen maar zeggen dat ik content ben en de service heel goed is. Ik zal hem zeker aanraden !