Home » Klant reacties

Reactie plaatsen

Reacties

Nancy Gautiers
8 maanden geleden

Super tevreden van hun eten de ligbedden en speelgoed, heel klantvriendelijk, ze staan klaar voor u met al vragen echte top service kan ze gewoon maar aanraden koop bij hun

Gunther Clerinx
een jaar geleden

We zijn zeer tevreden van de bediening. Onze hond is enorm vooruit gegaan op 1 zak tijd. Nu blinkt hij mooi en is mooier gespierd dan met het vorige eten. Bedankt voor de juiste uitleg Wouter !

Christophe Lejeune
een jaar geleden

Awel nooit zo tevreden geweest van de service bij Alltreat!!
Wouter staat altijd klaar met raad en daad en het eten is top!! Dit is een vertrouwen voor het leven!

Thnx Alltreat!!!!

Didier Neuen
een jaar geleden

De service is super. Familiale sfeer.
Hun produkten zijn top.

Nathalie Ranson
2 jaar geleden

Super tevreden over Alltreat ! Onze Cane Corso vind het super lekker en glanst in zijn velletje ! Dikke pluim voor Wouter Derwael voor zijn deskundig advies en goeie service !

Maxim Vlaeminck
2 jaar geleden

Wij hebben ondertussen een tweede Cane Corso en kopen al jaren alles via Alltreat, Wouter is een kerel met een (half honden-) hart van goud.

Glenn Vlaeminck
2 jaar geleden

Super snelle service en altijd paraat in woord en daad. Dikke aanrader.

Gregory
2 jaar geleden

Altijd snel geholpen, zowel online bestelling als thuis afhaling!
Zeer veel uitleg omtrent voeding en opvoeding honden
Zeer klantvriendelijk!
Onze 2 cane corso’s zijn superzot van het versvlees en de geperste brokken sinds dat we onze pup hebben altijd hier besteld en nog steeds zeer content van de volledige service die er geboden wordt dank je wel ;-)

Mouha Kristof
2 jaar geleden

Ik ben zeer tevreden over de voeding. Van een niveau boven de gekende premium merken. Uitstekende kwaliteit en service, geboden door iemand met kennis van zaken. Dikke aanrader!

Bjorn Moons
2 jaar geleden

Heel toevallig in contact gekomen doordat we op een feestdag zonder eten zaten. Ik heb een berichtje gestuurd en kreeg onmiddellijk antwoord. Wouter was thuis en een half uur later had ik eten voor de honden. Sindsdien nergens anders meer geweest. Super bediening en klantvriendelijkheid. Indien het niet 100% werkt met de voeding zoekt en bied hij alternatieven. Gewoon fantastisch.